Bir numaralı tadım gezimiz sabah Antalya usulü börek sefası ve sohbeti ile başlamakta, ardından Kaleiçinde mutfak kültürü anlatımı ile yürüyüş yapılarak eski esnaf ve tedarikçilerin de dahil olduğu rota gezilmektedir. Eski esnaflardan kasap, helvacı, un/yem satıcısı, kaynama tarçıncı, tanınmış piyazcılar tanıtılmaktadır. Son durakta şiş ve piyaz ikilisi tadılarak, işletme sahibi soru cevap şeklinde sohbetle bilgilerini ve yöntemlerini paylaşmaktadır.
Gezi fiyatı güncellenecektir.
Yarım porsiyon kıymalı fıtır. (Antalya Böreği ya da Serpme Börek)
Yarım porsiyon peynirli fıtır.
Bir soğuk içecek.
Bir çay.
Yarım porsiyon piyaz. (farklı noktalarda)
Yarım porsiyon piyaz ve yarım porsiyon şiş
Tulumba tatlısı tadım.
Kişisel harcamalar.
Ön kayıt (rezervasyon) yapılmamaktadır. Sadece kesin kayıt işlemi yapılmaktadır.